dentro olivo

Dentro Olivo: de olijfboom voor binnen

De olijfboom verschijnt meer en meer in zitkamers, restaurants, kerkgebouwen, showrooms en kantoorruimten, als facilitaire groenvoorziening. Dit komt door zijn ongekende aantrekkingskracht. Hij wordt dikwijls geplaatst op plekken die daar eigenlijk niet geschikt voor zijn vanwege licht, lucht, vochtigheid en temperatuur. De Bergerie heeft enkele jaren geleden een boom ontwikkeld die daarvoor wel geschikt is, de Dentro Olivo.

De Dentro Olivo heeft als basis de originele karakteristieke stam van een olijf. Wij gebruiken stammen die een leeftijd hebben van minimaal 40 tot 80 jaar. De grilligheid en het karakter van de stam is en blijft bewaard en maakt deze boom dan ook zo bijzonder.

De Dentro Olivo is nauwelijks van echt te onderscheiden is uiterst duurzaam en vraagt amper verzorging. De Dentro Olivo kan ook buiten worden geplaatst (denk aan strandtenten en/of terrassen). De Bergerie wordt regelmatig gevraagd om oude(re) olijfbomen die vervallen zijn terug te brengen naar hun volle glorie door gebruik te maken van de zijden bladeren die erg duurzaam (en uv bestendig) zijn.